Intents & the Planet

Intents Genieten the Next Generation

Duurzaamheid

Gezondheid, welzijn en veiligheid

Veiligheid voorop
De veiligheid en gezondheid tijdens de op- en afbouw van medewerkers en tijdens het festival ook van bezoekers staat voorop. Om ieders veiligheid te kunnen waarborgen is er een veiligheidsplan, ruim voldoende gekwalificeerde beveiliging en veiligheidsvoorzieningen zoals een mini ziekenhuis en medische zorg.

Gezondheid
Om de gezondheid van onze bezoekers te waarborgen is een groot professioneel medisch team aanwezig waaronder zelfst artsen. Daarnaast is er een volledig ingerichte Medische post met gespecialiseerde medische apparatuur.

IntentsCity
Op IntentsCity is genoeg te doen om in beweging te blijven. Behalve feesten zijn er verschillende spellen en activiteiten gedurende het weekend te vinden op de camping. 

Veilig feesten
De veiligheid van bezoekers is erg belangrijk. Daarom wordt veel informatie gegeven over de risico’s van gehoorschade en middelengebruik om mensen bewust te maken van de gevolgen.

intentsicon

Intents Festival Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Intents Festival nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws, winacties en informatie over de ticketverkoop.

HvELogoPMS-wit
bavaria_logo-wit_300px
REYRINKGROEP_logo
coca cola wit 300px