CLOSE

Choose a day

Bekijk line-up Friday Saturday Line-up Sunday Line-up
CLOSE

Choose a Superhero

Intents Festival

Intents Festival wordt jaarlijks gehouden in het begin van juni en is één van de grootste en meest vooruitstrevende dance-festivals van Nederland. Het is een driedaags allround festival met vooral focus op de hardere stijlen. Tijdens deze mega weekender kunnen bezoekers ook overnachten op de IntentsCity festivalcamping. Bezoekers van Intents Festival begeven zich in een compleet gethematiseerde parallelle wereld, waarin alles tot in de puntjes is uitgewerkt. De immense podia worden tot in het kleinste detail uitgewerkt en de producties zijn overweldigend.

Wij gaan er uiteraard alles aan doen om van Intents Festival 2020 een nog mooiere ervaring te maken dan de afgelopen edities.

Op deze pagina vind je een samenvatting van de belangrijkste praktische informatie over Intents Festival. Check ook de veel gestelde vragen onderaan deze pagina!

Festival info

Festival tijden
5 juni 2020 - IntentsCity camping open 12:00u
5 juni 2020 - Pre-Party 16:00u - 01:00u.
6 juni 2020 - Intents Festival Saturday 11:00u - 00:00u
7 juni 2020 - Intents Festival Sunday 13:00u - 23:00u

De ingang sluit op vrijdag om 23:00 uur. Op Zaterdag en Zondag sluit de ingang om 20:30 uur.

Minimumleeftijd
Intents Festival heeft een minimum leeftijd van 18 jaar voor de camping, pre-party en zaterdag. De zondag heeft een minimumleeftijd van 17 jaar. Op de dag van het festival moet je voldoen aan de minimumleeftijd, hier worden geen uitzonderingen op gemaakt.

Ticket transfer
Wil jij je naam op je ticket wijzigen? Dit kan via onderstaande button. Het is verplicht voor iedere bezoeker om een ticket op naam te hebben.


Merchandise
Bestel jouw officiële Intents Festival merchandise via de Intents Festival webshop.

Bussen en treinen

Gratis pendelbussen vanaf CS Oisterwijk
Op zaterdag en zondag zullen de gehele dag pendelbussen op en neer rijden tussen NS station Oisterwijk en het festivalterrein. Met deze pendelbussen ben je binnen 5 minuten op het festivalterrein. Let op! Op zaterdag en zondag rijdt de laatste bus 23:30 uur terug naar station Oisterwijk.

Meld je bus aan
Organiseer jij een busreis naar Intents Festival? Meld dan je bus aan! Zo voorkom je dat je moet omrijden en niet op de juiste plek komt. Je ontvangt een week voor het festival een mail met de route en de eventuele parkeerkaart.


Plan je treinreis
Kom met de trein! Plan eenvoudig je treinreis met de NS Reisplanner >>

IntentsCity Camping

In het zonnetje je tent opzetten, met je vrienden lekker chillen, lol maken, drankje in je hand, vette muziek en alleen maar gezelligheid: Kortom: IntentsCity!

In 2019 komt IntentsCity terug. Met meer campinggasten, nog meer entertainment, een bioscoop, fun-games en extra aankleding. Uiteraard kun je weer helemaal los gaan op de pre-party in maar liefst 3 area's. Er zijn voldoende toilet- en douchefaciliteiten en in het restaurantdistrict kun je lekker eten en drinken. Ook is voordelig gekoeld bier, wijn en fris verkrijgbaar. Dit scheelt je gesjouw met liters drank!

Ook is er de mogelijkheid om in een toffe accommodatie te slapen, zoals een Festipi, KarTent of Flexotel. En na het grote succes van vorig jaar kunnen vriendengroepen ook weer terecht op een van de vriendencampingplekken. Genoeg redenen om een plekje te reserveren in deze magische stad!

Locatie en parkeren

Intents Festival wordt georganiseerd op Sportpark d'n Donk, Sportlaan 10 5062 JK Oisterwijk.

Adres voor navigatie
Parkeren: Scheerman, Moergestel,
Kiss&Ride: Laag Heukelomseweg 3, Heukelom (na dit huis ga je over het spoor linksaf een grindpad in en kom je uit op de Kiss&Ride. Vanaf de Kiss&Ride is het +/- 8 minuten lopen naar de entree van het festival.
Taxi's: Moergestelseweg 36, Oisterwijk
Charterbussen: Oisterwijksebaan 3, Oisterwijk
IntentsCity Camping: Oisterwijksebaan 4, Heukelom

Volg bij benadering van het festivalterrein de gele Intents verkeersborden.

Parkeren
Er is een groot parkeerterrein in Moergestel (Scheerman) waar je gratis kunt parkeren. Er rijden pendelbussen vanaf Moergestel naar het festivalterrein. Een retourtje kost 5 euro per persoon en is te koop op het parkeerterrein. Je kunt ook een busretour kopen in de voorverkoop voor € 3,50 ex fee. In het kader van het milieu willen we je vragen om zoveel mogelijk te carpoolen of met het openbaar vervoer te reizen.

Faciliteiten

Roken
Roken is verboden in alle binnenlocaties/ overdekte locaties (zoals tenten) op het terrein. Dit geldt ook voor e-sigaretten.

Lockers
Er zijn kluisjes te huur op het festival. Deze zijn bedoeld om persoonlijke spullen zoals jassen en tassen veilig op te bergen. Het is mogelijk om tussendoor naar je kluisje te gaan. De huur van het kluisje bedraagt € 7,- voor 1 dag of € 10,- voor 2 dagen. (online € 6,- ex fee voor 1 dag, en € 9,- ex fee voor 2 dagen) Het is mogelijk om je locker vooraf online te boeken. Je krijgt dan een code en locker nummer een aantal dagen voor het festival per email opgestuurd.

Sanitair
Er zijn voldoende gratis toiletten en handenwasgelegenheden aanwezig op het festival. Ook zijn er gehandicapten-toiletten aanwezig. Wildplassen is dan ook niet toegestaan.

Merchandise
Er is een dedicated Intents-merchandise stand aanwezig op het festival waar je, jouw exclusieve Intents Festival merchandise kunt kopen.

Unity
Heb je vragen over alcohol en/of drugs? Dan kun je terecht bij de stand van Unity voor tips en uitleg. De medewerkers van Unity staan je graag te woord.

EHBO
Er is een EHBO accommodatie aanwezig op het festival, daarnaast lopen medische hulpverleners rond op het festival. Ben je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je iemand verdenkt dat hij of zij te veel drugs/alcohol raadpleeg dan iemand van de organisatie, security of EHBO. Kijk ook op de Celebrate Safe website voor meer info.

Earplugs
Het is slim om tijdens het festival oordoppen te dragen. Heb je die nog niet dan is het verstandig ze aan te schaffen. Op het festival zijn oordoppen verkrijgbaar bij de merchandise stands. Vergeet niet om je oren ook af en toe rust te gunnen en ga niet te dicht bij de speakers staan. Zo kun je genieten van de muziek zonder daar later last van te krijgen.

Mobile phone charger
Is je accu (bijna) op? Geen nood. Je kunt je mobiele telefoon opladen op het festival.

Veel gestelde vragen

Check deze pagina voor alle veel gestelde vragen / FAQ >>