Activiteiten IntentsCity

gaia-k57ldk7mga1drk8y

Dit bericht is bestemd voor alle logees in het Koninkrijk! Op vrijdag 2 juni 2023 start het mooiste weekend van het jaar. Het Koningspaar staat dan ook te popelen om de magische poorten voor jullie te openen en geeft daarom alvast een kleine preview van wat er allemaal te beleven is op het landgoed.

𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕𝐄 𝐈𝐍𝐓𝐄𝐍𝐓𝐒𝐂𝐈𝐓𝐘 𝐒𝐓𝐀𝐆𝐄

Omdat Intents Festival 20 jaar bestaat, is het tijd om groots uit te pakken! Dit jaar is er een grote stage op IntentsCity. Stap uit je tent en je kan er meteen tegenaan!

LINE-UP SATURDAY

DUAL DAMAGE // GLADDE PALING // ROOLER STRAIGHT OUTTA PAST // SICKMODE

LINE-UP SUNDAY

ABADDON VS LUNAKORPZ // BASSPUNKZ VS THAROZA // CHAOTIC HOSTILITY VS THE DOPE DOCTOR // JULIËX VS RØZA // MANIFEST DESTINY VS SATIRIZED // SPITNOISE // MC RAISE

𝐏𝐎𝐎𝐋𝐏𝐀𝐑𝐓𝐘

Neem op zaterdag of zondagochtend een frisse duik in het zwembad vlakbij het festivalterrein. Even rustig baantjes trekken? Dat kun je vergeten! Ook hier feest je tijdens de poolparty met de leukste artiesten.

𝟐𝟒/𝟕 𝐂𝐇𝐈𝐋𝐋𝐄𝐍 𝐈𝐍 𝐃𝐄 𝐂𝐈𝐍𝐄𝐌𝐀

Ben je nog niet moe na het festival? Of wil je ’s middags juist even de rust op zoeken? Duik dan de bioscoop in, ga languit liggen in de loungebanken en geniet van je favoriete film met een lekker biertje in je hand. Proost!

𝐈𝐍𝐓𝐄𝐍𝐓𝐒:𝐀𝐅𝐓𝐑

Ben jij na een dag maximaal feesten in het prachtige Koninkrijk nog steeds niet klaar met dansen? Feest dan door tijdens de MEGA Silent Disco Afterparty! De line-up blijft nog even geheim, maar het Koningspaar beloofd veel goeds. Zij zitten te popelen in hun paleis om jullie met open armen te ontvangen. Word je hier nou helemaal enthousiast van maar heb je nog geen ticket kunnen bemachtigen? Geen probleem, er zijn nog enkele Full Weekend + Camping tickets beschikbaar!

Intents Festival – Kingdom of Unity

Share this post with your friends

intentsicon

Intents Festival Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Intents Festival nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws, winacties en informatie over de ticketverkoop.

HvELogoPMS-wit
bavaria_logo-wit_300px
REYRINKGROEP_logo
coca cola wit 300px