The Online Festival

INTENTS

2021

Dagen
Uren
Minuten
De stream is begonnen! Ga naar theonlinefestival.nl

Zaterdag 05-06-2021 - The Online Festival

Met meer dan 30 artiesten in 2 area’s, gecombineerd met verbluffende shows en spectaculair entertainment, biedt deze online experience alles wat je nodig hebt voor het ultieme festivalgevoel in huis.

Bedankt allemaal voor jouw voortdurende steun, loyaliteit en geduld tijdens de huidige situatie. Daarom krijgen tickethouders van Intents Festival 2022 gratis toegang tot deze online experience.

Er zijn een beperkt aantal tickets te koop voor niet-kaarthouders.

2 Area's

Met meer dan 30 artiesten in 2 area’s, gecombineerd met verbluffende shows en spectaculair entertainment, biedt deze online experience alles wat je nodig hebt voor het ultieme festivalgevoel in huis.

Outdoor Mainstage
5/5
Indoor Mainstage (raw)
5/5

Line-up

Gallery

Gratis toegang voor tickethouders

Bedankt allemaal voor jouw voortdurende steun, loyaliteit en geduld tijdens de huidige situatie. Daarom krijgen gepersonaliseerde tickethouders van Intents Festival 2022 gratis toegang tot deze online experience. Iedereen die voor 25 mei een ticket heeft gepersonaliseerd heeft een uitnodiging ontvangen om een streamticket te claimen. Je  gratis streamticket downloaden is mogelijk tot 1 juni.

Tickets

Bestel nu jouw tickets voor de livestream: Intents Festival – The Online Festival

Toegang tot de stream

1 persoon

€ 8

Toegang voor een kleine groep

Groepen 2 tot 5 personen

€ 17

Toegang voor een grote groep

Groepen groter dan 5 personen

€ 24

FAQ

Ja, er zijn een beperkt aantal streamtickets beschikbaar voor niet-ticket houders.

Er is geen verschil tussen de tickets, alleen de groep waarmee je kijkt. Je kiest het ticket dat het beste past bij je groep.

De volledige stream kun je achteraf niet terug kijken. Enkele DJ sets worden later dit jaar gestreamd 

De stream start om 16:00u. tot 01:30u.

Je moet je Intents Festival 2022 tickets hebben gepersonaliseerd om een uitnodiging voor de stream te ontvangen. Doe dit voor 25 mei, dan ontvang je nog een code de week erna.

Gratis streamtickets moeten voor 1 juni worden besteld.

intentsicon

Intents Festival Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Intents Festival nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws, winacties en informatie over de ticketverkoop.

HvELogoPMS-wit
bavaria_logo-wit_300px
REYRINKGROEP_logo
coca cola wit 300px

Extra festival day!

Dit jaar niet twee, maar DRIE DAGEN Intents genieten! Een game zonder bonus level? Zeker niet! Daarom dopen we dit jaar de Friday om in een VOLLEDIGE festivaldag inclusief mainstage en dikke openingsshow!