Festival info

Intents Festival wordt jaarlijks gehouden in het begin van juni en is één van de grootste en meest vooruitstrevende dance-festivals van Nederland. Het is een driedaags allround festival met vooral focus op de hardere stijlen. Tijdens deze mega weekender kunnen bezoekers ook overnachten op de IntentsCity festivalcamping. Bezoekers van Intents Festival begeven zich in een compleet gethematiseerde parallelle wereld, waarin alles tot in de puntjes is uitgewerkt. De immense podia worden tot in het kleinste detail uitgewerkt en de producties zijn overweldigend.

De aftermovie van Intents Festival is de best bekeken festival aftermovie van Nederland! Bekijk deze hier om een indruk te krijgen. Wij gaan er uiteraard alles aan doen om van Intents Festival 2017 een nog mooiere ervaring te maken dan de afgelopen edities.

Op deze pagina vind je een samenvatting van de belangrijkste praktische informatie over Intents Festival. Heb je een vraag? Stel die dan per e-mail via [email protected] Je kunt ons ook bereiken op Facebook. Stuur een Facebook bericht naar Facebook.com/intentsfestival. Je ontvangt spoedig een reactie. Lees ook de veel gestelde vragen bij de Intents FAQ op deze pagina.


Festival tijden

26 mei 2017 - IntentsCity camping open 12:00u
27 mei 2017 - Intents Festival Saturday 11:00u - 00:00u
28 mei 2017 - Intents Festival Sunday 13:00u - 23:00u

Minimum leeftijd

Voor Intents Festival en IntentsCity geldt een minimum leeftijd van 17 jaar.

Ticket transfer

Wil jij je naam op je ticket wijzigen? Dit kan via onderstaande button. Het is verplicht voor iedere bezoeker om een ticket op naam te hebben.

Merchandise

Bestel jouw officiële Intents Festival merchandise via de Intents Festival webshop.

Locatie en parkeren

Intents Festival wordt georganiseerd op Sportpark d'n Donk, Sportlaan 10 5062 JK Oisterwijk.

Adres voor navigatie
Parkeren: Scheerman, Moergestel,
Kiss&Ride: Moergestelseweg 36, Oisterwijk
Taxi's: Moergestelseweg 36, Oisterwijk
Charterbussen: Oisterwijksebaan 3, Oisterwijk
IntentsCity Camping: Oisterwijksebaan 3, Oisterwijk

Volg bij benadering van het festivalterrein de gele Intents verkeersborden.

Parkeren
Er is een groot parkeerterrein in Moergestel (Scheerman) waar je gratis kunt parkeren. Er rijden pendelbussen vanaf Moergestel naar het festivalterrein. Een retourtje kost 5 euro per persoon en is te koop op het parkeerterrein. Je kunt ook een busretour kopen in de voorverkoop voor € 3,50 ex fee. In het kader van het milieu willen we je vragen om zoveel mogelijk te carpoolen of met het openbaar vervoer te reizen.Gratis pendelbussen vanaf CS Oisterwijk

Op zaterdag en zondag zullen de gehele dag pendelbussen op en neer rijden tussen NS station Oisterwijk en het festivalterrein. Met deze pendelbussen ben je binnen 5 minuten op het festivalterrein. Let op! Om 23:30 uur rijdt de laatste bus terug naar station Oisterwijk.


Meld je bus aan

Organiseer jij een busreis naar Intents Festival? Meld dan je bus aan! Zo voorkom je dat je moet omrijden en niet op de juiste plek komt. Je ontvangt een week voor het festival een mail met de route en de eventuele parkeerkaart.

Plan je treinreis

Kom met de trein! Plan eenvoudig je treinreis met de NS Reisplanner.


Busreizen


Geheel Nederland


Busreis: Party-Vervoer.nl - Official Travel Partner
Boek bij Party-vervoer.nl je bus- en entreetickets of organiseer je eigen (party)bus met het meest complete systeem van Nederland. Makkelijk en voordelig een busreis organiseren naar jouw eigen wensen. Jij stelt je eigen reis samen, Party-Vervoer.nl de rest. Uiteraard ontvang je hiervoor ook nog eens een DIKKE beloning! Je hebt bij Party-vervoer.nl de keuze uit 250 opstapplaatsen tegen scherpe prijzen. Daarnaast ontvang je vanaf 10 personen een groepskorting en hanteren zij geen servicekosten.

Zuid-West Brabant


Busreis: The Party Express - Official Travel Partner
Wil jij vanuit Zuid-West Brabant zorgeloos naar Intents Festival 2017? Reis dan met The Party Express, de officiële travel partner van Intents Festival. ThePartyExpress.nl organiseert al 10 jaar lang gezellige en goed georganiseerde busreizen naar evenementen vanuit zuid-west Brabant. Jij en je vrienden zullen vanuit jullie woonplaats worden opgehaald en veilig worden vervoert naar bestemming.

Norway / Denmark

Hotel Leijhof Oisterwijk

Houd jij niet van kamperen, maar wil je toch een weekend Intents Festival bezoeken? Boek dan een hotelkamer bij Hotel Leijhof in Oisterwijk.

IntentsCity Camping

In het zonnetje je tent opzetten, met je vrienden lekker chillen, lol maken, drankje in je hand, vette muziek en alleen maar gezelligheid: Kortom: IntentsCity!

Vorig jaar bezochten 4.000 gasten de IntentsCity festivalcamping. In 2017 komt IntentsCity terug. Met meer campinggasten, nog meer entertainment, een bioscoop, fun-games en extra aankleding. Uiteraard kun je weer helemaal los gaan op de pre-party in maar liefst 3 area's. Er zijn voldoende toilet- en douchefaciliteiten en in het restaurantdistrict kun je lekker eten en drinken. Ook is voordelig gekoeld bier, wijn en fris verkrijgbaar. Dit scheelt je gesjouw met liters drank!

Ook is er de mogelijkheid om in een toffe accommodatie te slapen, zoals een Festipi, FestiTent of Flexotel. En na het grote succes van vorig jaar kunnen vriendengroepen ook weer terecht op een van de vriendencampingplekken. Genoeg redenen om een plekje te reserveren in deze magische stad!

Faciliteiten

Lockers
Er zijn kluisjes te huur op het festival. Deze zijn bedoeld om persoonlijke spullen zoals jassen en tassen veilig op te bergen. Het is mogelijk om tussendoor naar je kluisje te gaan. De huur van het kluisje bedraagt € 7,- voor 1 dag of € 10,- voor 2 dagen. (online € 6,- ex fee voor 1 dag, en € 9,- ex fee voor 2 dagen) Het is mogelijk om je locker vooraf online te boeken. Je krijgt dan een code en locker nummer een aantal dagen voor het festival per email opgestuurd.

Sanitair
Er zijn voldoende gratis toiletten en handenwasgelegenheden aanwezig op het festival. Ook zijn er gehandicapten-toiletten aanwezig. Wildplassen is dan ook niet toegestaan.

Merchandise
Er is een dedicated Intents-merchandise stand aanwezig op het festival waar je, jouw exclusieve Intents Festival merchandise kunt kopen.

Unity
Heb je vragen over alcohol en/of drugs? Dan kun je terecht bij de stand van Unity voor tips en uitleg. De medewerkers van Unity staan je graag te woord.

EHBO
Er is een EHBO accommodatie aanwezig op het festival, daarnaast lopen medische hulpverleners rond op het festival. Ben je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je iemand verdenkt dat hij of zij te veel drugs/alcohol raadpleeg dan iemand van de organisatie, security of EHBO. Kijk ook po de Celebrate Safe website voor meer info.

Earplugs
Het is slim om tijdens het festival oordoppen te dragen. Heb je die nog niet dan is het verstandig ze aan te schaffen. Op het festival zijn oordoppen verkrijgbaar achter de bars en bij de merchandise. Vergeet niet om je oren ook af en toe rust te gunnen en ga niet te dicht bij de speakers staan. Zo kun je genieten van de muziek zonder daar later last van te krijgen.

Mobile phone charger
Is je accu (bijna) op? Geen nood. Je kunt je mobiele telefoon opladen op het festival.

Veel gestelde vragen

Vraag: Ik word op 8 juni 17 jaar, kan ik dan toch Intents Festival bezoeken?
Helaas is dit niet mogelijk, en hier wordt dan ook geen uitzondering op gemaakt. Je moet 17 jaar zijn op de dag dat je het festival bezoekt.

Vraag: Wat zijn Coin Tickets?
Een Coin Ticket heeft een waarde van 14 of 21 consumptiemunten. Deze kun je op het festival dicht bij de ingang laten scannen bij de speciale E-Coinsbalie waarna je direct de munten uitgekeerd krijgt.

Vraag: Mag ik mijn foto en/of videocamera meenemen?
Het is niet toegestaan om (semi) professionele foto/video apparatuur mee naar binnen te nemen, tenzij anders is overeengekomen met de organisatie. Een normale (digitale) telefoon camera is wel toegestaan. Daarnaast legt het Intents mediateam het complete festival vast via foto's en video's. Deze komen na het festival spoedig online.

Vraag: Mag ik medicijnen meenemen?
Uiteraard is het geen probleem als je medicijnen meeneemt die je nodig hebt, mits je een doktersverklaring meeneemt en toont bij de ingang.

Vraag: Mag ik eten en/of drinken meenemen?
Je mag geen eten of drinken meenemen naar Intents Festival. Heb je een speciaal dieet dan maken wij een uitzondering als je een doktersverklaring meeneemt en toont bij de ingang.

Vraag: Mag ik mijn Intents tickets doorverkopen?
Je mag een ticket niet verkopen met als doel daar winst op te maken. Je mag uiteraard wel een ticket voor je vrienden bestellen en deze voor dezelfde prijs doorverkopen.