Weerbericht

Voor komend weekend worden er temperaturen van rond de 24 graden voorspeld. Mogelijk dat er een buitje valt. Wij adviseren om bij je bezoek aan het Intents Festival luchtige kleding te dragen en een hoofddeksel en ook adviseren we je: smeer jezelf goed in met zonnebrand ter bescherming tegen de zon! Het is toegestaan om zonnebrand mee te nemen in een flesje of tube.

Spuitbussen en sprays zijn vanwege veiligheidsredenen niet toegestaan. Ook is er een gratis insmeerbar en is er speciale Intents Festival zonnebrand verkrijgbaar.

Heel belangrijk: Neem extra eten en drinken mee in de auto zodat je ook onderweg voldoende kunt eten en drinken. Wordt het warm? Zorg er dan tijdens je verblijf op het Intents Festival voor dat je voldoende water drinkt en neem voldoende zout (je verliest zout wanneer je zweet). Er zijn bars waar je drinken kunt kopen en er zijn gratis waterpunten op het terrein bij diverse toiletgroepen. Neem voldoende rust en zoek regelmatig even de schaduw op. Er zijn meerdere schaduwplekken op het terrein. Maar vergeet ook niet een waterdichte jas of poncho voor als er een buitje over trekt.