CLOSE

Choose a day

Friday Line-up (pre-party) Saturday Line-up Sunday Line-up

Vrijwilligers

Vrijwilligers
We streven ernaar de bezoekers van Intents Festival de best mogelijke ervaring te bezorgen voor een betaalbare prijs. Om de entree betaalbaar te houden, wordt het festival gedragen door een fantastische groep vrijwilligers. Daarnaast is de passie en het enthousiasme van alle vrijwilligers een belangrijk onderdeel van de sfeer en dat zien we dan ook terug: Intents Festival behoort kwalitatief tot de beste festivals van Nederland!

Ons vrijwilligersteam breidt ieder jaar uit en we horen vaak terug dat mensen graag meehelpen vanwege de gemoedelijke sfeer, de leuke contacten die je opdoet en omdat ze het leuk vinden bij te dragen aan een mooi evenement.

– 46% van de vrijwilligers is 3 keer of vaker vrijwilliger geweest
– 97,5% geeft aan het volgende jaar weer terug te komen

Barvrijwilligers
Op dit moment zoeken we nog vrijwilligers voor achter de bar (zaterdag en/of zondag). Steek je graag de handen uit de mouwen, kom dan ons gezellige barteam versterken! Je kunt ons daar helpen met inschenken, tappen of uitgeven van drinken tezamen met een groep vrijwilligers onder leiding van onze barhoofden.

Wij zoeken
Enthousiaste vrijwilligers, bij voorkeur uit Oisterwijk of directe omgeving, van 18 jaar en ouder die van aanpakken weten en onze bezoekers met een glimlach te woord staan. Kenmerken: gastvrij, vriendelijk, oplettend, betrokken, gedreven, informatief, aanspreekbaar, professioneel, omgevingsbewust

Wat krijg je
– Een hapje/drankje tijdens de na-borrel in de vrijwilligerstent
– Lunch, snacks tussendoor en avondeten
– Een Intents Festival 2018 T-shirt
– Een fantastische BBQ + vrijwilligersfeest met toffe artiesten voor jou en je partner
– Unieke kijk achter de schermen bij een groot festival
– Een kei gezellige dag!

Tijden
Zaterdag 2 juni 2018: 11.00 – circa 00.30 uur
Zondag 3 juni 2018: 12.00 – circa 23.30 uur

Mocht je pas later kunnen beginnen of eerder weg moeten, geef dit dan aan bij je inschrijving.

Overtuigd?
Meld je aan via onderstaande knop! Je kunt je daar aanmelden voor 1 dag of voor beide dagen.

We vinden het fijn als je bij opmerkingen kan aangeven hoe je erbij bent gekomen om je in te schrijven. Hier kun je ook aangeven als je graag samen met iemand of een groepje vrienden wilt vrijwilligen, dan houden we hier zoveel mogelijk rekening mee.

Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie? Stuur dan een mailtje naar [email protected]