Voorverkoop dinsdag 9 & donderdag 11 januari

Stel jouw overdosis zomergeluk veilig op dinsdag 9 januari voor Weekendtickets (SAT+SUN) en IntentsCity tickets (camping+weekend) en op donderdag 11 januari voor losse dagtickets. De kaartverkoop start om 20.00 uur en gaat sneller dan het licht. Bemachtig je tickets dus snel, en bereid je mentaal voor op een Intents-editie die grandiozer wordt dan ooit!

Dinsdag 9 januari: Camping & Weekendtickets
Stel jouw overdosis zomergeluk veilig op dinsdag 9 januari voor Weekendtickets (SAT+SUN) en IntentsCity tickets (camping+weekend). De kaartverkoop start om 20.00 uur en kan vliegensvlug gaan. Ook verloten we onder de eerste 500 verkochte tickets maar liefst 100 VIP-upgrades. Bemachtig je tickets dus snel, en bereid je mentaal voor op een Intents-editie die grandiozer wordt dan ooit!

Donderdag 11 januari: Losse dag-tickets
Wil je alleen op zaterdag of zondag gaan? Vanaf donderdag 11 januari 2018 om 20.00 uur gaan de losse dagkaarten (zaterdag & zondag) in de voorverkoop.

Vorig jaar was de zaterdag van Intents Festival vliegensvlug uitverkocht en gingen de weekendkaarten ontzettend hard dus zorg dat je niet achter het net vist!

Ook hier worden onder de eerste 500 verkochte tickets, 100 VIP-upgrades verloot.

Drink & food coins
Vanaf 9 januari kan je ook voordelig drink & food coins online kopen. Deze coins kan je vervolgens omwisselen voor munten bij de entree van het festival of de camping.

Voorverkoopdatums:
• Dinsdag 9 januari (20.00u): Weekendtickets (SAT+SUN) en Weekend + IntentsCity campingtickets (FRI+SAT+SUN)
• Donderdag 11 januari (20.00u): losse dag-tickets (zaterdag + zondag)