CLOSE

Choose a day

Bekijk line-up Friday Saturday Line-up Sunday Line-up
CLOSE

Choose a SuperheroIntents Festival is volledig uitverkocht!

Ben jij in het bezit van tickets?
Maak je weekend compleet door je coins, locker, parking of bustickets al te bestellen.

Dagtickets Regular

Wil je Intents Festival 1 dag bezoeken, bestel dan een Saturday of Sunday ticket. Een dag vol avontuur met top artiesten, dikke shows en vuurwerk!

Dagtickets VIP

Als VIP word je op Intents Festival goed in de watten gelegd. Er is een aparte VIP-entree, en krijg je een textiel-bandje en een glas champagne. Je krijgt toegang tot de 2 VIP-decks bij de mainstage met loungebanken, borrelhapjes, vers fruit, luxe toiletten en meer leuke extra's. Ook is er in 2019 een VIP-deck bij de Fanticz/Relive area!

Weekendtickets

Met een weekendticket kun je de zaterdag en zondag editie van Intents Festival bezoeken.

Weekendtickets + IntentsCity Camping

Wil je Intents Festival een heel weekend beleven? Bestel dan een Weekend+Camping ticket. IntentsCity is inmiddels uitgegroeid tot één van de tofste en meest eigenzinnige festivalcampings van het seizoen. Prijzen voor tickets incl. camping zijn exclusief € 4,50 toeristenbelastingen voor Gemeente Oisterwijk.

Parkingtickets

Kom je met de auto? Koop dan alvast je parkeerticket, je hebt dan zeker plek! Voor bezoekers die helemaal vooraan willen staan zijn priority parkingtickets beschikbaar.

Bustickets Breda

Woon je in omgeving Breda? Bestel een Intents Festival Busretour vanuit CS Breda. De bus stopt voor het festivalterrein. De bus rijdt een half uur na het einde van het festival terug naar Breda.