CLOSE

Choose a day

Friday Line-up (pre-party) Saturday Line-up Sunday Line-up


Intents Festival Tickets  

Nadat de IntentsCity camping en Saturday in no-time waren uitverkocht, zijn nu ook alle Sunday tickets van Intents Festival weg! Dit betekent dat het hele Intents Festival weekend volledig UITVERKOCHT is. Een absoluut record!

Het is nog mogelijk om je coins, locker en parkeerticket te bestellen.


Verkoop je jouw ticket aan een vriend(in)? Zet het ticket op naam van de nieuwe eigenaar via de Ticket Transfer van Paylogic.Dagtickets Regular

Wil je Intents Festival 1 dag bezoeken, bestel dan een Saturday of Sunday ticket. Een dag vol avontuur met top artiesten, dikke shows en vuurwerk!

Dagtickets VIP

Als VIP word je op Intents Festival goed in de watten gelegd. Er is een aparte VIP-entree, en krijg je een textiel-bandje en een glas champagne. Je krijgt toegang tot de 2 VIP-Decks bij de mainstage met loungebanken, borrelhapjes, vers fruit, luxe toiletten en meer leuke extra's.

Weekendtickets

Met een weekendticket kun je de zaterdag en zondag editie van Intents Festival bezoeken.

Weekendtickets + IntentsCity Camping

Wil je Intents Festival een heel weekend beleven? Bestel dan een Weekend+Camping ticket. IntentsCity is inmiddels uitgegroeid tot één van de tofste en meest eigenzinnige festivalcampings van het seizoen.

Parkingtickets

Kom je met de auto? Koop dan alvast je parkeerticket, je hebt dan zeker plek! Voor bezoekers die helemaal vooraan willen staan zijn priority parkingtickets beschikbaar.

Bustickets Breda

Woon je in omgeving Breda? Bestel een Intents Festival Busretour vanuit CS Breda. De bus stopt voor het festivalterrein. De bus rijdt een half uur na het einde van het festival terug naar Breda.