The Ultimate Celebration

Nog slechts 2 weken te gaan tot The Ultimate Celebration haar poort zal openen tijdens het weekend van 1, 2 en 3 juni 2018. 15 jaar Intents Festival vraagt om een viering van ongekende grootte. Ieder jaar op rij zet de organisatie alles op alles om hét perfecte festival neer te zetten. Maar, om zo’n meesterplan te kunnen realiseren, heeft Intents de hulp ingeschakeld van de geniale Partymind.

De Partymind
Deze ingenieuze machine, met een bijna menselijk gezicht, heeft jarenlang waardevolle data onttrokken uit ieder Intents Festival element. Zo werd ieder thema, iedere area, iedere artiest en zelfs iedere graspol van de afgelopen 15 jaar uitvoerig onder de loep genomen om uitsluitend het beste van het beste te kunnen selecteren voor deze editie. Met slechts één druk op de knop schiet de Partymind vanuit de mainstage ieder onmisbaar element alle kanten op, om uiteindelijk samen te komen in verschillende area’s op de heilige grond van het festival. Op deze manier creëert dit instrument dé formule voor het feest der feesten.

Samensmelting van de beste elementen
Diverse thema’s uit de afgelopen 15 jaar zijn deze editie onlosmakelijk verbonden met een specifieke area. Zo zullen de beste decoratie- en showelementen van Music is Timeless uit 2013 verwerkt worden in een moderne variant van de tijdmachine, bij de gigantische Indoor Mainstage. Muziek brengt plezier, muziek is emotie en muziek is ontlading. The Ultimate Universe uit 2010, dient als basis voor de Gearbox Digital op vrijdag, Fanaticz op zaterdag, en de Relive op zondag. Maar ook The Funfair of Madness uit 2015 bleek een waardevol element volgens de Partymind. De machine wees dit thema toe aan de Outrageous!, waar je aan het begin van de dag in de achtbaan der krankzinnigheid stapt, om vervolgens de rit van je leven mee te maken.

Circus of Insanity, het thema van vorig jaar, zit bij iedereen nog vers in het geheugen gegrift. Elementen van deze waanzinnige editie zullen een plekje krijgen in de compacte, maar oh zo feestelijke Boombox. Wie dacht dat de hardcore werd overgeslagen zit volledig mis. De gigantische Dynamite Hardcore area zal zowel op zaterdag al zondag volledig in het teken staan van sport, rivaliteit en 100% ervoor gaan. It’s All In The Game!

De doordachte Partymind koos het allereerste thema van Intents uit 2009, Natural Insanity, als onvergetelijk element. Op zaterdag en zondag kunnen bezoekers op The Beach beestachtig tekeer gaan bij de Hard Island en Groovesum hostings. Op zoek naar verloren schatten kan op zondag in de Onbesuisd area, start ‘The Hunt’ for ‘The Lost Treasure’.
Onderdelen van deze thema’s zul je ook terugvinden op het festivalterrein, bij het Bavaria Karnaval Festival Feestcafé en de vrijdag hostings Unleashed, Dynamite vs Outrageous en Gearbox Digital!  

Maar er is meer, op zaterdag, van 18.00 – 19.00 uur, maakt de Partymind mainstage veen overweldigende rit langs verloren schatten, tijdloze mysteries en ontelbare onvergetelijke herinneringen die we samen hebben gedeeld tijdens de INTENTS FESTIVAL 15 YEARS EXPERIENCE SHOW. Dit wordt een uur vol met de tofste muziek, geweldige artiesten en bak aan show elementen waarin we al die Intentse momenten uit de geschiedenis van 15 jaar Intents Festival herbeleven.

Intents Festival – The Ultimate Celebration