Intents Festival 2019 - Superheroes

We riepen alle superhelden op om ons te helpen de kwaadaardige krachten te verslaan. De oproep is beantwoord. Volg het verhaal van Captain Intents en zijn team van superhelden terwijl zij de strijd aangaan met het kwaad. Bundel je krachten met dit team van superhelden en zorg ervoor dat je erbij bent. Calling all Superheroes.

We called upon those with superpowers to come to our aid. The call has been answered. Follow the story of Captain Intents and his team of superheroes as they defend against all evil. Join forces with the Captain to protect our beloved city. Calling all Superheroes.Mr. Insanity
Hij is soms de grappenmaker maar heeft ook een serieuze kant. Mr. Insanity is de meest manipulatieve van het team. Hij heeft echter moeite om zijn eigen identiteit te beheersen. Zijn superkracht is mind-control met behulp van hypnose door de werkelijkheid voor anderen met zijn ogen te veranderen. Hij draagt een roze met lichtblauw kostuum in combinatie met een hoge hoed. Zijn haar is wit maar verandert van kleur wanneer hij zijn superkrachten gebruikt om de emoties en gedachten van anderen te manipuleren.

He is sometimes the prankster or the serious one. Mr. Insanity is the most manipulative of the team. However, he has a hard time controlling his own identity. His superpower is mind control using hypnosis by altering the perception of others with his eyes. He wears a suede cyan and magenta costume paired with his top hat. His hair is white but changes color when he is using his superpowers to control other people’s emotions and thoughts.
Intelligence
83%

Strength
50%

Speed
93%

Combat
75%


Occupation
Hypnosist / Gambler

Super powers
Mind control


Height
5ft. 4.5in / 1.66 m

Weight
120lbs / 54.4kg


Eye color
Black

Hair color
White


Birthdate
26 August 1983

Place of Birth
Paris, France


Favorite Food
Dutch Mini Pancakes

Favorite Music
Freestyle