CLOSE

Choose a day

Bekijk line-up Friday Saturday Line-up Sunday Line-up


Intents Festival 2019 - Superheroes

We riepen alle superhelden op om ons te helpen de kwaadaardige krachten te verslaan. De oproep is beantwoord. Volg het verhaal van Captain Intents en zijn team van superhelden terwijl zij de strijd aangaan met het kwaad. Bundel je krachten met dit team van superhelden en zorg ervoor dat je erbij bent. Calling all Superheroes.

We called upon those with superpowers to come to our aid. The call has been answered. Follow the story of Captain Intents and his team of superheroes as they defend against all evil. Join forces with the Captain to protect our beloved city. Calling all Superheroes.Bionitron
Bionitron is een fusie tussen mens en machine. Terwijl hij op de universiteit studeerde, werkte hij aan het verbeteren van zijn geheime kunstmatige intelligentieproject (A.I.). Er was echter een ongeluk in het laboratorium dat hem hersendood achterliet. Zijn A.I. fuseerde met zijn lichaam en controleerde zijn hersenactiviteit. De A.I. versmolt delen van zijn lichaam met machines om hem in leven te houden. Zijn superkracht is dat hij verbinding kan maken met de digitale wereld, als half-mens en half-machine vol met hi-tech gadgets in zijn lichaam.

Bionitron is a fusion between man and machine. While he was in college, he was working on improving his secret artificial intelligence project. However, there was an accident in the laboratory that left him brain-dead. His AI fused with his body, controlling his brain activity. The AI fused parts of his body with machines to keep him alive. His superpower is that he can connect with the digital world, but also lives on earth as a Cyborg full of hi-tech gadgets in his body.
Intelligence
100%

Strength
95%

Speed
97%

Combat
55%


Occupation
University Student

Super powers
Artificial Intelligence combined with super armor suit


Height
6ft 1in / 1.90 m

Weight
180lbs / 81.6kg


Eye color
Dark Brown

Hair color
Dark Brown


Birthdate
07 September 1995

Place of Birth
Eindhoven, NL


Favorite Food
Pizza/ French Fries

Favorite Music
Rawstyle