Verplaatsing Intents Festival naar 27, 28 en 29 mei 2022

Met veel pijn in ons hart moeten wij Intents Festival 2021 verplaatsen naar 2022. De corona-situatie, de huidige maatregelen en de vooruitzichten maken het onmogelijk om Intents Festival dit jaar te organiseren zoals je van ons mag verwachten en gewend bent.

21 april 2020 was een zwarte bladzijde in onze geschiedenis omdat wij Intents Festival moesten verplaatsen naar 2021. Na deze verplaatsingen zagen wij hoe hecht de Intents Festival fanbase is; 99,5% van alle verkochte tickets werden behouden. Bijna iedereen heeft zijn bemachtigde tickets bewaard en het vertrouwen in Intents uitgesproken. Wij willen je hier enorm voor bedanken!

Jouw bemachtigde tickets blijven 100% gegarandeerd geldig voor de 2022 editie. Je krijgt daarmee toegang tot de allerbeste editie van Intents Festival ooit. Nog meer show, vuurwerk en een geweldige mainstage. Weet je nog niet zeker of je er volgend jaar bij bent? Dan kun je een refund aanvragen. Je ticket komt dan terug in de verkoop waardoor de kans erg klein is dat je dan later alsnog tickets voor deze editie kunt verkrijgen.

Soms moet je als mens het ergste ervaren om daarna het beste te waarderen. Onze Intents Festival community is hecht, onze connectie is diep en alleen samen kunnen we deze situatie overwinnen.

Tot snel! Organisatie Intents Festival

 

Veel gestelde vragen

Met pijn in ons evenementen hart zien we in deze onwerkelijke tijd ontelbare prachtige evenementen door het hele land geannuleerd worden. Wat voor de culturele sector een enorm zware klap is. Bedrijven in deze sector doen allemaal niets liever dan jullie een onvergetelijk moment bezorgen. Als het aan ons ligt verandert daar volgend jaar niets aan, maar daar hebben we wel jullie hulp voor nodig! Daarom hebben we met de gehele culturele sector de handen ineen geslagen om bezoekers op te roepen hun ticket te behouden voor een volgende editie. Om zo samen het voortbestaan van de culturele sector te ondersteunen. Bewaar je ticket en geniet in 2022 van Intents Festival. Meer info hierover: bewaarjeticket.nl.
We hopen uiteraard op je support tijdens deze crisis en gaan er voor om in 2022 de allermooiste editie van Intents Festival neer te zetten. Dikke DJ sets, nog mooiere vuurwerk-eindshows en een mainstage die je nog nooit gezien hebt. Je bent dan verzekerd van je ticket voor het jaarlijks uitverkochte Intents Festival. Het enige wat je daarvoor moet doen is jouw gekochte tickets goed bewaren.
Intents Festival vindt plaats op 27, 28 en 29 mei 2022.
We hebben verschillende mogelijkheden bekeken, maar helaas is dit om meerdere redenen niet mogelijk. Intents is een outdoor-festival met een groot kampeerterrein dat in het begin van de zomerperiode plaatsvindt. Het is dit jaar niet mogelijk een datum te vinden waarbij de meerderheid van de artiesten en alle benodigde faciliteiten / veiligheidsvoorzieningen en personeel (bijv. beveiligers en medisch personeel) nog beschikbaar zijn.

Daarnaast staat Intents Festival voor samen zijn met vrienden, nieuwe mensen ontmoeten, los gaan en gezelligheid. Dit kan in onze ogen niet op de juiste manier met de huidige (1,5 meter)-maatregelen. Ook hebben wij weinig vertrouwen dat deze zomer een groot festival als Intents Festival mag plaatsvinden. Veiligheid en gezondheid voor bezoekers, artiesten, crew en vrijwilligers vinden wij het allerbelangrijkste en dat kunnen wij in deze huidige situatie niet garanderen.
Dit geldt voor alle tickets die zijn gekocht via Paylogic of via TicketSwap. Dus zowel entreetickets als coins- en parkeertickets. Voor jezelf en de vrienden waar JIJ tickets voor gekocht hebt. Om het nog duidelijker te maken hebben we hieronder een opsomming gemaakt:
 • Losse dagtickets (Friday - Saturday - Sunday)
 • Weekendtickets (Saturday+Sunday)
 • Weekend+IntentsCity camping tickets
 • Hardcopy tickets
 • Gewonnen entree-tickets
 • Parkeertickets
 • Pendelbustickets
 • Ticket bus Breda
 • Drink & Food Coins & Lockers tickets
 • Accommodaties en Vriendencampings op de IntentsCity Camping
 • Upgrades op de IntentsCity Camping (zoals bijvoorbeeld een toiletcabine, foldtable, partytent, etc)
Je hoeft hier verder niets voor te doen. Jouw tickets voor 2020 zijn geldig voor Intents Festival 2022.
Wij hebben naar alle ticketkopers een mail verzonden. Vergeet niet om je spam inbox te checken. Wil je geen mails meer missen, voeg dan [email protected] toe aan je adressenlijst.
Je kunt je Intents Festival 2020 bestelling tot juni 2022 personaliseren. Om te kunnen personaliseren heb je een mail ontvangen op 18/02/2020 van Paylogic.

Indien je het/de ticket(s) kwijt bent kun je jouw tickets opnieuw aanvragen via onderstaande link.
https://consumer.paylogic.nl/tickets/
Tickets die gekocht zijn via Ticketswap (Secure Swap) blijven geldig voor 2022. Een refund aanvragen voor tickets gekocht via Ticketswap is niet mogelijk.
Jouw hardcopy ticket is automatisch geldig voor Intents Festival 2022. Het is niet mogelijk om deze om te zetten naar een voucher of een refund voor aan te vragen. Voor Intents Festival is het verplicht je ticket te personaliseren. Je kunt jouw hardcopy tickets personaliseren op: intentsfestival.nl/personaliseren
Dit hangt af van de afspraken die je hebt gemaakt met je busmaatschappij. Meer informatie is te vinden via de busmaatschappij waar je de tickets hebt gekocht.
Iedereen die een ticket gewonnen heeft kan dat ticket automatisch gebruiken voor Intents Festival 2022. Je hoeft hiervoor niks te doen.
Jammer om te horen. Je kunt altijd nog je ticket aan een vriend of via Ticketswap verkopen. Zo steun je Intents Festival. Wanneer je echt je geld terug wilt kun je per bestelling (order) een refund vragen. Dit geldt voor je gehele order, dus zowel voor entreetickets als coins- en parkeertickets, voor jezelf en de vrienden waar JIJ tickets voor gekocht hebt. Omdat het terugstorten van ticketgelden een handmatig proces is, rekenen we deze kosten door. De kosten hiervoor zijn € 1,50 per ticket en worden verrekend met het ticketgeld. Het bedrag wordt dan in juni 2022 teruggestort op je rekening.

Refunds kunnen alleen per email aangevraagd worden via [email protected] Deze kunnen vanaf 1 maart tot uiterlijk 31 maart 2021 aangevraagd worden. Geef in je e-mail duidelijk je reden aan.

Deze regeling is gebaseerd op de regeling ticketgelden met betrekking tot culturele en sport evenementen, zoals opgesteld door verschillende branche organisaties in de culturele sector en wordt ondersteund door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK), het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) en de Autoriteit Consument en Markt (ACM) en de Consumentenbond, over restituties en vouchers voor evenementen die zijn verplaatst, dan wel zijn afgelast, als gevolg van de maatregelen omtrent de bestrijding van het Coronavirus. Deze overeenkomst is hier terug te lezen: Bewaarjeticket.nl/regeling

Hier vindt je meer informatie over de reden dat deze regeling is opgesteld: Bewaarjeticket.nl
We snappen dat het vervelend is dat we nog niet overal een antwoord op hebben. Wij zijn druk bezig om jullie zo goed mogelijk te informeren. Deze pagina zullen we dan ook blijven updaten. Mocht je vraag hier niet tussen staan, mail dan naar [email protected]