Verplaatsing Intents Festival 2020

Je bent bijna een jaar bezig en alle voorbereidingen zijn in volle gang. De tickets zijn uitverkocht, ruim 350 artiesten staan gepland, ontwerpen van podia zijn klaar, het festivalterrein is ingezaaid en ligt er prachtig groen bij. Alles gaat volgens planning en ondertussen telt iedereen af naar zonnige dagen in juni. De eindshows worden geprogrammeerd en de laatste puntjes worden op de i gezet. Je kunt de spanning al voelen.. het wordt magisch. Je bent helemaal klaar om de "Game van het jaar" te gaan spelen. En dan... staat alles stil...

Op 21 april 19:00u. heeft onze minister president bekend gemaakt dat de maatregelen rondom evenementen verlengd worden waardoor Intents Festival niet mag plaatsvinden.

Al 16 jaar komen tienduizenden geweldige mensen in het eerste weekend van juni samen met één missie: het vieren van de liefde voor de Harder Styles. Zowel bezoekers als organisaties leven lang toe naar het festivalseizoen. De teleurstelling is dan ook groot en begrijpelijk. Wij hebben de laatste weken niet stil gezeten en vele mogelijkheden bekeken. Maar helaas moeten wij Intents Festival - Step into the Game verplaatsen naar 4, 5 & 6 juni 2021.

Soms moet je als mens het ergste ervaren, om daarna het beste te waarderen. Alleen samen als community kunnen wij dit virus verslaan en deze moeilijke game uitspelen.

Jouw bemachtigde tickets blijven 100% gegarandeerd geldig voor de 2021 editie. En wist je dat wij samen met jou in 2021 de allermooiste editie van Intents Festival ooit gaan maken? Dikke DJ sets, nog mooiere vuurwerk-eindshows en een mainstage die je nog nooit gezien hebt. Dat scheelt je volgend jaar in ieder geval gestress in de wachtrij met 3 computers. Het enige wat je daarvoor moet doen is jouw gekochte tickets goed bewaren.

Daarnaast steunt Intents Festival de publieksactie van bewaarjeticket.nl. Wil je jouw huidige tickets niet bewaren? Dan kun je jouw bestelling laten omzetten naar een voucher. Deze voucher kun je vervolgens weer gebruiken om een ander ticket voor Intents Festival of Karnaval Festival te bestellen. Let op: je verliest hiermee wel de garantie op een toegangsticket voor Intents Festival. Je kunt je code inwisselen vanaf juni 2020 tot 31 december 2021.

Onze Intents Festival community is hecht, onze connectie is diep en alleen samen kunnen we deze situatie overwinnen.

Laat de rest van de wereld zien dat jij jouw Intents Festival tickets behoudt tot 2021, zet dit op social media met de hashtag #seeyouatintents21 en maak kans op €100,- Food&Drinks coins.

Stay Safe - #saveyourticket #saveyourfestival

 

Veel gestelde vragen

Met pijn in ons evenementen hart zien we in deze onwerkelijke tijd ontelbare prachtige evenementen door het hele land geannuleerd worden. Wat voor de culturele sector een enorm zware klap is. Bedrijven in deze sector doen allemaal niets liever dan jullie een onvergetelijk moment bezorgen. Als het aan ons ligt verandert daar volgend jaar niets aan, maar daar hebben we wel jullie hulp voor nodig! Daarom hebben we met de gehele culturele sector de handen ineen geslagen om bezoekers op te roepen hun ticket te behouden voor een volgende editie. Om zo samen het voortbestaan van de culturele sector te ondersteunen. Bewaar je ticket en geniet in 2021 van Intents Festival. Meer info hierover: bewaarjeticket.nl.
We hopen uiteraard op je support tijdens deze crisis en gaan er voor om in 2021 de allermooiste editie van Intents Festival neer te zetten. Dikke DJ sets, nog mooiere vuurwerk-eindshows en een mainstage die je nog nooit gezien hebt. Je bent dan verzekerd van je ticket voor het jaarlijks uitverkochte Intents Festival. Het enige wat je daarvoor moet doen is jouw gekochte tickets goed bewaren.
Intents Festival 2021 vindt plaats op 4,5 & 6 juni 2021.
We hebben verschillende mogelijkheden bekeken, maar helaas is dit om meerdere redenen niet mogelijk. Intents is een outdoor-festival met een groot kampeerterrein dat in het begin van de zomerperiode plaatsvindt. Op het festival komen ruim 350 artiesten en er zijn heel veel voorzieningen voor nodig als grote tenten. Het zou, bijvoorbeeld, niet mogelijk zijn om dit jaar nog een datum te vinden waarbij de meerderheid van de artiesten en alle benodigde faciliteiten/voorzieningen nog beschikbaar zijn. Los daarvan kunnen we niet de sfeer bieden van een zomers festival in het najaar.
Dit geldt voor alle tickets die zijn gekocht via Paylogic of via TicketSwap. Dus zowel entreetickets als coins- en parkeertickets. Voor jezelf en de vrienden waar JIJ tickets voor gekocht hebt. Om het nog duidelijker te maken hebben we hieronder een opsomming gemaakt:
 • Losse dagtickets (Friday - Saturday - Sunday)
 • Weekendtickets (Saturday+Sunday)
 • Weekend+IntentsCity camping tickets
 • Hardcopy tickets
 • Gewonnen entree-tickets
 • Parkeertickets
 • Pendelbustickets
 • Ticket bus Breda
 • Drink & Food Coins & Lockers tickets
 • Accommodaties en Vriendencampings op de IntentsCity Camping
 • Upgrades op de IntentsCity Camping (zoals bijvoorbeeld een toiletcabine, foldtable, partytent, etc)
Je hoeft hier verder niets voor te doen. Jouw tickets voor 2020 zijn geldig voor Intents Festival 2021.
Intents Festival steunt de publieksactie van bewaarjeticket.nl. Je kunt je ticket daarom om laten zetten naar een voucher. De voucher heeft de waarde van je bestelling + de betaalde servicekosten en eventuele orderkosten. Deze voucher kun je als “tegoed” gebruiken om in de ticketshop van Intents Festival & Karnaval Festival een nieuw entreeticket, coin ticket of merchandise te bestellen. Je kunt dus bijvoorbeeld een weekendticket van dit jaar omzetten naar een voucher om daar later een Sunday ticket van Intents Festival 2021 en een Intents Festival pet van te bestellen. Als er een verschil in bedrag is moet je dit bijbetalen. Als er “tegoed” overblijft ontvang je een nieuwe voucher.

Tijdens het omzetten van je tickets naar een voucher kun je van het totaalbedrag een gedeelte naar eigen keuze doneren. Hiermee help je de organisatie en haar betrokkenen. Houd bij het omzetten naar een voucher er wel rekening mee dat sommige dagen van het festival snel uitverkocht kunnen zijn.

Het is mogelijk om een voucher aan te vragen vanaf 4 mei tot 31 mei 2020 via deze link >>. De voucher met het "tegoed" ontvang je in juni. Het is dan ook meteen mogelijk om tickets voor Intents Festival 2021 te bestellen.
Splitsen van een bestelling (order) is niet mogelijk. Je kunt alleen per hele bestelling aangeven of je deze wilt behouden of wilt omzetten naar een voucher.
Heb jij jouw Karnaval Festival 2020 zondag ticket omgezet naar een Intents Festival 2020 Friday ticket? Dan ontvang je het geld terug van je Karnaval Festival ticket. Je ontvangt uiterlijk eind mei het geld terug.

Hieronder vind je de betreffende bedragen van Karnaval Festival nog een keer terug.
Sunday ticket: € 22,50 + € 3,75 fee
Sunday Earlybird: € 19,50 + € 3,75 fee
Weekendticket (zondagdeel): € 17,00 + € 1,88 fee
Weekend EarlyBird (zondagdeel): € 15,00 + € 1,88 fee
Wij hebben naar alle ticketkopers een mail verzonden. Vergeet niet om je spam inbox te checken. Wil je geen mails meer missen, voeg dan [email protected] toe aan je adressenlijst.
Als er weer tickets beschikbaar komen, zijn deze vanaf juni weer beschikbaar in onze ticketshop. Check regelmatig de website van Intents Festival. Vul hier je gegevens in en ontvang een mail als er tickets beschikbaar komen >>
Je kunt je Intents Festival 2020 bestelling tot juni 2021 personaliseren. Om te kunnen personaliseren heb je een mail ontvangen op 18/02/2020 van Paylogic.
Tickets die gekocht zijn via Ticketswap (Secure Swap) blijven geldig voor 2021. Een voucher aanvragen voor tickets gekocht via Ticketswap is niet mogelijk.
Jouw hardcopy ticket is automatisch geldig voor Intents Festival 2021. Het is niet mogelijk om deze om te zetten naar een voucher of een refund voor aan te vragen. Voor Intents Festival is het verplicht je ticket te personaliseren. Je kunt jouw hardcopy tickets personaliseren op: intentsfestival.nl/personaliseren
Nee. Wanneer de vraag naar tickets hoog is kan het zijn dat de betreffende ticket die je wilt hebben uitverkocht is. Wanneer je verzekerd wil zijn van je ticket, kun je het beste je bestelling behouden.
Dit hangt af van de afspraken die je hebt gemaakt met je busmaatschappij. Meer informatie is te vinden via de busmaatschappij waar je de tickets hebt gekocht.
Iedereen die een ticket gewonnen heeft kan dat ticket automatisch gebruiken voor Intents Festival 2021. Je hoeft hiervoor niks te doen.
Jammer om te horen. Je kunt altijd nog je ticket aan een vriend of via Ticketswap verkopen. Zo steun je Intents Festival. Wanneer je echt je geld terug wilt kun je per bestelling (order) een refund vragen. Dit geldt voor je gehele order, dus zowel voor entreetickets als coins- en parkeertickets, voor jezelf en de vrienden waar JIJ tickets voor gekocht hebt. Omdat hier ook kosten aan verbonden zijn krijg je van de servicekosten maar de helft terug gestort. Het bedrag wordt dan in juni 2021 teruggestort op je rekening.

Refunds kunnen alleen per email aangevraagd worden via [email protected] Deze kunnen vanaf 4 mei tot uiterlijk 31 mei 2020 aangevraagd worden. Geef in je e-mail duidelijk je reden aan.

Deze regeling is gebaseerd op de regeling ticketgelden met betrekking tot culturele en sport evenementen, zoals opgesteld door verschillende branche organisaties in de culturele sector en wordt ondersteund door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EKZ), het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) en de Autoriteit Consument en Markt (ACM) en de Consumentenbond, over restituties en vouchers voor evenementen die zijn verplaatst, dan wel zijn afgelast, als gevolg van de maatregelen omtrent de bestrijding van het Coronavirus. Deze overeenkomst is hier terug te lezen: Bewaarjeticket.nl/regeling

Hier vindt je meer informatie over de reden dat deze regeling is opgesteld: Bewaarjeticket.nl
We snappen dat het vervelend is dat we nog niet overal een antwoord op hebben. Wij zijn druk bezig om jullie zo goed mogelijk te informeren. Deze pagina zullen we dan ook blijven updaten. Mocht je vraag hier niet tussen staan, mail dan naar [email protected]