CLOSE

Choose a day

Friday Line-up (pre-party) Saturday Line-up Sunday Line-up

Vragen over tickets

Vraag: Ik heb een vraag over mijn ticket?
Heb je een vraag over je ticket? Check deze pagina van Paylogic >>

Vraag: Wat zijn Coin Tickets?
Een Coin Ticket heeft een waarde van 14 of 21 consumptiemunten. Deze kun je op het festival dicht bij de ingang laten scannen bij de speciale E-Coinsbalie waarna je direct de munten uitgekeerd krijgt.

Vraag: Mag ik mijn Intents tickets doorverkopen?
Je mag een ticket niet verkopen met als doel daar winst op te maken. Je mag uiteraard wel een ticket voor je vrienden bestellen en deze voor dezelfde prijs doorverkopen.

Vraag: Moet de ticket op mijn naam staan?
Ja, ieder ticket moet op naam staan van er persoon die ermee naar binnen komt.

Vraag: Ik wil een ticket op een andere naam zetten, hoe kan ik dat doen?
Via deze link kun je bij Paylogic de naam op het ticket wijzigen.

Vragen over "wat mag je meenemen"

Vraag: Mag ik medicijnen meenemen?
Uiteraard is het geen probleem als je medicijnen meeneemt die je nodig hebt, mits je een doktersverklaring meeneemt en toont bij de ingang.

Vraag: Mag ik eten en/of drinken meenemen?
Je mag geen eten of drinken meenemen naar Intents Festival. Heb je een speciaal dieet dan maken wij een uitzondering als je een doktersverklaring meeneemt en toont bij de ingang.

Vraag: Mag ik zonnebrand meenemen?
Het is toegestaan om zonnebrand mee te nemen in een flesje of tube. Spuitbussen en sprays zijn vanwege veiligheidsredenen niet toegestaan. Ook is er een gratis insmeerbar en is er speciale Intents Festival zonnebrand verkrijgbaar.

Vraag: Mag ik mijn foto en/of videocamera meenemen?
Het is niet toegestaan om (semi) professionele foto/video apparatuur mee naar binnen te nemen, tenzij anders is overeengekomen met de organisatie. Een normale (digitale) telefoon camera is wel toegestaan. Daarnaast legt het Intents mediateam het complete festival vast via foto's en video's. Deze komen na het festival spoedig online.

Praktische vragen

Vraag: Ik kom als dagbezoeker, waar kan ik parkeren?
Er is een groot parkeerterrein in Moergestel (Scheerman) waar je gratis kunt parkeren. Er rijden pendelbussen vanaf Moergestel naar het festivalterrein. Een retourtje kost 5 euro per persoon en is te koop op het parkeerterrein.

Ik word gebracht, waar kan de bestuurder bij afzetten en ophalen?
Wij hebben een Kiss&Ride op het volgende adres: Moergestelseweg 36, Oisterwijk

Ik ben mijn ID kaart kwijt / mijn ID kaart is gestolen
Het is voor iedereen verplicht om een geldig legitmatiebewijs mee te nemen. Dit mag geen kopie zijn. Onder een legitmatiebewijs verstaan wij: rijbewijs, paspoort of ID kaart.Contact

Heb je na al deze info toch nog een vraag? Dan staan wij graag voor je klaar!

Heb je een andere vraag die niet over tickets gaat? Stel deze per e-mail via [email protected] Je kunt ons ook bereiken op Facebook. Stuur een Facebook bericht naar Facebook.com/intentsfestival. Je ontvangt spoedig een reactie.