Celebrate Safe

Er gaat niets boven opgaan in de muziek, dansen in de zon, onderdeel zijn van een grote uitzinnige groep feestvierders, dansen tot je voeten niet meer willen, chillen op de camping, flirten met mooie mensen en losgaan met je vrienden. Niets is mooier dan het goede leven te vieren en het mooie gevoel te delen met alle partypeople om je heen. Nog mooier aan een goed feest, is heelhuids en gezond weer thuiskomen.

Hoe leuk feesten ook is, het is nooit helemaal zonder risico’s. Het is daarom goed te weten wat de risico’s zijn, van blaren, uitdroging tot het gebruik van alcohol en andere drugs. Om die reden is Intents Festival een partner van Celebrate Safe. Celebrate Safe is een platform met tips en betrouwbare informatie over bewust en veilig feesten. Hieronder vind je hun 10 tips om veilig te feesten:

Intents Festival vindt het belangrijk dat iedereen zo veilig mogelijk kan feesten. Of het nu gaat om suizende oren, die leuke jongen/meid die je hebt ontmoet, drugs, of alcohol, bij de Celebrate Safe stand en de EHBO ben je altijd welkom. Voel je je niet goed? Ga alsjeblieft naar de EHBO, die zijn er om je te helpen.

Voor meer tips over veilig en gezond feesten, check: www.celebratesafe.nl.