Dit jaar recycle bekers op Intents Festival!

intents festival recycle plastic

Sommige bezoekers zijn al er al bekend mee, voor anderen is het een nieuw systeem: het recyclen van je plastic beker op een festival.

Het nieuwe systeem is wel even wennen, maar is zeker de toekomst als het gaat om duurzaamheid en het reduceren van plastic. Daarom wordt het binnenkort tevens verplicht voor festivals. Hoe werkt het?

  1. Je ontvangt van Intents Festival een recycle token bij binnenkomst
  2. Je haalt je food & drink coins (precies zoals je voorheen ook gewend was)
  3. Aan de bar bestel je een drankje met coins + 1 recycle token per beker of fles
  4. Wanneer je het drankje op hebt kun je de beker of fles inleveren bij de bar of bij de toiletten voor een recycle token. Daarnaast lopen er ook mensen rond waarbij je de beker of fles kunt inruilen. Wanneer je deze voor een nieuw drankje inlevert aan de bar, betaal je alleen nog maar voor het drankje
  5. Wanneer je geen beker of fles meer hebt, betaal je daar 0,5 token voor

Er komt veel bij kijken om dit te organiseren, onder andere wordt er meer crew ingezet om alles achter de barren te scheiden en om het vanuit daar verder te vervoeren. Het is een uitdaging om dit goed te regelen. Desalniettemin wil Intents Festival graag samen met jou een steentje bijdragen aan een duurzame toekomst voor The Next Generation. Zo kan ook die generatie #intentsgenieten ­čî│

Ben jij benieuwd wat Intents Festival doet aan duurzaamheid? Check de blog over The Next Generation Fee

Share this post with your friends

intentsicon

Intents Festival Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Intents Festival nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws, winacties en informatie over de ticketverkoop.

HvELogoPMS-wit
bavaria_logo-wit_300px
REYRINKGROEP_logo
coca cola wit 300px