Laatste Info Intents Festival 2023

Intents Festival Home

Nog enkele dagen en dan opent Intents Festival eindelijk haar poorten weer. Ga mee in de beleving van een fantastisch gethematiseerde wereld vol geweldige belevenissen.

Adres

Vul het juiste adres in je navigatie en volg de gele borden als je in de buurt van het festivalterrein komt:

Parkeren Festival Adres: Scheerman, Moergestel
Word je gebracht: Laag Heukelomseweg 3, Heukelom
IntentsCity Camping: Oisterwijksebaan 4, Heukelom
Taxistandplaats: Moergestelseweg 24, Oisterwijk

Legitimatie verplicht
Een geldig legitimatie is voor iedereen verplicht. De minimumleeftijd voor zowel het festival als de camping is 18 jaar.

Zero Tolerance op festival
Drugs zijn niet toegestaan. Wanneer je drugs in bezit hebt kun je geweigerd of verwijderd worden en een ontzegging krijgen (voor meerdere jaren).

Niet roken in tenten of overkappingen
Het is verboden te roken in de tenten, onder shelters / overkappingen en in afgesloten ruimtes op het festivalterrein. Dit geldt ook voor e-sigaretten. Wie toch op plekken rookt waar dit niet mag, kan de toegang tot het evenement ontzegd worden.

Geen sigaretten verkoop
Wij mogen geen sigaretten verkopen op het festivalterrein.


Timetable en plattegrond App
Stel nu je persoonlijke timetable samen, zodat je jouw favoriete artiest niet mist! Door de handige festival plattegrond raak jij nooit meer de weg kwijt. Download de INTENTS app hier >>

Parkeertickets
Als dagbezoeker kun je parkeren op het transferium in Moergestel (Scheerman). Je gaat vanaf daar met een pendelbus naar het festival. Koop eenvoudig je retourticket online. Bestel ticket >>

Lockers
Wil jij gegarandeerd een locker hebben? Bestel deze eenvoudig online, je ontvangt het nummer en de code als SMS. Voorkom drukte, maak je locker voor de eindshow al leeg! Bestel locker >>

Merchandise
Op het festivalterrein zijn meerdere stands waar je jouw Official Intents Festival Merchandise kunt kopen. Denk aan waaiers, zonnebrillen, t-shirts, truien en meer! Let op: beperkt verkrijgbaar.

Recycle systeem
Op Intents Festival gaan de bekers en flesjes via een recycle systeem. Je ontvangt je eerste recycle token gratis bij de ingang. 

Celebrate Safe
Intents Festival vindt het belangrijk dat iedereen zo veilig mogelijk kan feesten. Of het nu gaat om suizende oren, drugs of alcohol, bij de EHBO ben je altijd welkom. Ga alsjeblieft naar de EHBO wanneer je je niet goed voelt, zij zijn er om je te helpen. Houd ook je vrienden in de gaten en neem ze mee naar de EHBO wanneer je denkt dat dit nodig is. Check voor meer informatie: celebratesafe.nl

I love my ear
Het is slim om tijdens het festival oordoppen te dragen. Heb je die nog niet dan is het verstandig ze aan te schaffen. Op het evenement zijn oordoppen verkrijgbaar bij de lockers balie,het  infopunt, en de merchandise stands. Vergeet ook niet om je oren regelmatig rust te gunnen en niet te dicht op de speakers te staan. Kijk op ilovemyears.nl voor meer informatie.


Bekijk de veel gestelde vragen in ons Helpcenter >>

Share this post with your friends

intentsicon

Intents Festival Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Intents Festival nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws, winacties en informatie over de ticketverkoop.

HvELogoPMS-wit
bavaria_logo-wit_300px
REYRINKGROEP_logo
coca cola wit 300px