8 redenen waarom jij de Friday niet mag missen!

gaia-y7qjj3al7gnd5lgz

Het lange verlangen naar Intents Festival beloofd veel goeds. Op vrijdag 2 juni mogen jullie dan eindelijk het Koninkrijk komen bewonderen. Maar wat kan je precies verwachten? Door deze acht redenen krijg je met 100% zekerheid een fomo-gevoel.

1. Stages & artiesten
Met meer dan 60+ artiesten verdeeld over 5 area’s heb jij een ruime keuze. Er is voor iedereen wat wils! De mega mainstage, harde hardcore in de Dynamite, kickrolls op de Fanaticz, de oude bekende Fusion en nieuw upcoming talent in de Boombox!

2. The first one!
De Friday is de eerste dag, en daarom ben jij de eerste die door de enorme stadspoorten wandelt om het Koninkrijk te komen bewonderen.

3. The Ceremony
Op vrijdag 2 juni wordt het Intents Festival officieel geopend met een spectaculaire openingsshow. Dit mag je niet missen!

4. Meer dan muziek!
Intents Festival heeft niet alleen aan de muziek gedacht maar ook nog eens aan een handvol vermakelijke activiteiten!

5. Food & drinks
Last van een rammelend buikje? Geen probleem! Het Koningspaar heeft aan iedereen gedacht. Loop een rondje door het Koninkrijk en ontdek de overheerlijke middeleeuwse gerechten. Daarnaast kan je ook genieten van een biertje, cocktail, speciaal biertje of een lekker frisje. Er zijn tientallen barren, genoeg keuze dus!

6. Met een veilig gevoel uit je dak gaan
Berg je spullen op in een locker. Bescherm je tegen de zon door jezelf in te laten smeren bij de zonnebrand bar. Ben je je oordoppen vergeten? Geen probleem! Ook die zijn te verkrijgen in het wonderlijke Koninkrijk.

7. Dikke merchandise!
Ben jij een super fan van Intents Festival of heb jij altijd al ‘’die ene trui’’ willen hebben? Dan is vrijdag de dag om je kans te pakken!

8. Dit is de twintigste editie van Intents Festival!
Vrijdag 2 juni opent het koningspaar haar poorten. En daarmee is het Intents Festival 2023 gelijk afgetrapt. Dit beloofd veel goeds! Deze keer wordt het groter, mooier, harder, en gaan we intents genieten! Je gaat glunderen van geluk met het heerlijke zonnetje op je gezicht en in je ene hand een lekker koud biertje.

Share this post with your friends

intentsicon

Intents Festival Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Intents Festival nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws, winacties en informatie over de ticketverkoop.

HvELogoPMS-wit
bavaria_logo-wit_300px
REYRINKGROEP_logo
coca cola wit 300px