7 redenen waarom jij de Sunday niet mag missen!

gaia-n1yjbqkrpr26nz5d

Met 9 verschillende area’s en meer dan 120+ artiesten is de line-up voor de zondag royaal gevuld. Het koningspaar heeft niet alleen aan de dikke line-up gedacht maar ook nog aan 7 andere koninklijke behoeftes. Lees snel verder en ontdek wat er allemaal in het grote koninkrijk te beleven valt!

1. 20 jaar Intents Festival!|
Dit jaar bestaat Intents Festival alweer 20 jaar lang! De koning staat te popelen om dit met jullie te vieren. Nog maar aantal dagen te gaan! Aftellen maar dus.

2. De unieke VERSUS!
Op de Mainstage: ACT OF RAGE VS RADICAL REDEMPTION // ADJUZT VS AVERSION VS MULTILATOR // AFTERSHOCK VS DEVIN WILD // B-FRONT VS PHUTURE NOISE // BLOODLUST VS UNRESOLVED
In de Dynamite: DR. PEACOCK VS THE SICKEST SQUAD // PARTY RAISER VS BARBER
Op de Fanaticz: ANDEREX VS DEEZL // CRYPSIS VS DELUZION // E-FORCE VS KILLSHOT // NIGHTCRAFT VS INPULSA // PHYSIKA VS VOIDAX // SCARRA VS KENAI VS OXYA
Op de Relive: ADARO VS CRYPSIS // THERA VS GECK-O

B-FRONT VS PHUTURE NOISE

3. Hosting Dr. Peacock op de Dynamite!
De koning wil nog niet te veel verklappen maar hij beloofd dat dit een dikke hosting gaat worden. Hij heeft de hardste artiesten van 2023 uitgenodigd om er samen een dag van te maken die niemand gaat vergeten. Hier moet je bij zijn!

4. Activiteiten!
Hier ben je nooit op uitgekeken, toch? Ga weer even terug in je jongeren jaren toen je rondjes op de kermis liep en tegen de Grote Sjimmie aan liep. Hier wil ik in!!!! De koning beloofd veel goeds dit jaar. En daarom is deze Grote Sjimmie te vinden in zijn Koninkrijk!

5. RAW Classics in de Relive
De RAW Klassiekers gaan nooit vervelen. Beleef de Relive momenten van vroeger. Al maken de meeste dj’s steeds meer nieuwe muziek, kun je hier weer even genieten van de nostalgische RAW-klappers!

6. Indoor Mainstage!
De grote Indoor Mainstage. Wat kun je daar precies van verwachten? Als jij van afwisseling houd dan is de Indoor Mainstage zeker iets voor jou! Van Django Wagner tot aan Rooler. Van Paul Elstak tot aan Lamme Frans. Dit beloofd een en al gezelligheid!

7. The Grand Spectacle!
Elk jaar wordt Intents Festival na een mooi weekend goed afgesloten. Verwacht een gigantische eindshow met vuurwerk. De koning beloofd dit jaar weer groter uit te pakken. Mis dit dus niet!

Share this post with your friends

intentsicon

Intents Festival Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Intents Festival nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws, winacties en informatie over de ticketverkoop.

HvELogoPMS-wit
bavaria_logo-wit_300px
REYRINKGROEP_logo
coca cola wit 300px