Vrijwilligers

Vrijwilligers
Het doel van Intents Festival is om haar bezoekers een fantastische ervaring te bezorgen voor een betaalbare prijs. Om de entreeprijzen van het festival betaalbaar te houden wordt het festival gedragen door een enorme groep enthousiaste vrijwilligers. Die passie en het enthousiasme van de vrijwilligers zie je dan ook terug! Intents Festival hoort kwalitatief tot de beste festivals van Nederland en er heerst een ongekend goede sfeer!

Barvrijwilligers
Op dit moment zoeken we nog vrijwilligers voor achter de bar op zondag. Steek je graag de handen uit de mouwen kom dan ons gezellige bar-team versterken. Daar kun je helpen met inschenken, tappen of uitgeven van drinken onder leiding van onze barhoofden en op een manier die de bezoekers en jezelf een toffe dag bezorgen!

Ons team met vrijwilligers breidt ieder jaar uit en we horen dat mensen graag meehelpen vanwege de goede sfeer, de leuke contacten die je opdoet en omdat ze het leuk vinden bij te dragen aan een mooi evenement.

Wij zoeken
Enthousiaste vrijwilligers uit Oisterwijk of directe omgeving van 18 jaar en ouder voor achter de bar die van aanpakken weten en onze bezoekers met een glimlach te woord staan.
Kenmerken: Gastvrij, vriendelijk, oplettend, betrokken, gedreven, informatief, aanspreekbaar, professioneel, omgevingsbewust.

Wat krijg je
• Een hapje/drankje tijdens de na-borrel in de vrijwilligerstent;
• Lunch, snacks tussendoor en avondeten;
• Een Intents Festival 2017 vrijwilligers-shirt;
• Een fantastische BBQ+vrijwilligersfeest met toffe artiesten voor jou en je partner (op 10 juni 2017)
• Unieke kijk achter de schermen bij een groot festival;
• Een kei gezellige dag!

Tijden
• Zondag 28 mei 2017: 13:00 – circa 23:30u

We vragen vrijwilligers om zich ongeveer 1 uur voor aanvang van het evenement te melden. Mocht je pas later kunnen beginnen of eerder weg moeten, dan kun je dit aangeven bij je inschrijving.

Overtuigd?
Meld je aan voor de zondag via onderstaande knop!

Met een groepje vrienden samen achter één bar? Geef dit aan bij de opmerkingen dan houden we er zoveel mogelijk rekening mee (denk hierbij aan groepen van 4 á 5 personen).

Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie? Mail dan naar [email protected]


Helpen bij Intents Festival?

Ben jij...

Gastvrij, vriendelijk, oplettend, betrokken, gedreven, informatief, aanspreekbaar, professioneel, omgevingsbewust?