Ticket informatie

Nieuw: Intents Festival camping met Pre-Party op 30 mei! Geniet 3 dagen op Intents Festival. Lees meer >>

Bestel nu je tickets >>

Ticketprijzen
Saturday Regular uitverkocht
Saturday VIP uitverkocht
Saturday Regular + 16 coins uitverkocht
Sunday Regular € 27,50
Sunday VIP uitverkocht
Sunday Regular + 16 coins uitverkocht
Weekend Regular(SAT+SUN) uitverkocht
Weekend Ticket VIP uitverkocht
Weekend Ticket Regular + 16 coins uitverkocht
Weekend Regular + Camping (FRI+SAT+SUN) € 80,00
Weekend VIP Ticket + Camping (FRI+SAT+SUN) uitverkocht


Bestel nu je tickets >>


Minimum leeftijd 17 jaar

Zoals jullie ongetwijfeld weten heeft de overheid besloten om de alcoholleeftijd te verhogen van 16 naar 18 jaar. Dit leidt er voor ons toe dat we de minimumleeftijd voor Intents Festival verhogen. Wij vinden echter dat iedereen die vorig jaar op Intents Festival is geweest ook dit jaar de gelegenheid moet krijgen om weer te komen. Daarom verhogen wij de minimumleeftijd naar 17 jaar voor alle festivaldagen en de camping. Uitzondering: Als je voor 3 juni 2014 minimaal 17 jaar bent, ben je welkom op Intents Festival.

VIP tickets

In 2014 kunnen bezoekers met een VIP-ticket nog meer genieten van leuke extra's. Om te beginnen de aparte VIP-entree waar je een mooie herinnering krijgt in de vorm van een textiel VIP bandje en een kortingsvoucher voor de merchandise. Ook staat er op het grote VIP-deck een glas champagne klaar met een uitgebreider assortiment aan dranken, loungebanken, borrelhapjes, luxe toiletten en meer leuke extra's. Nieuw dit jaar is een indoor VIP-deck.

- Saturday VIP € 59,50
- Sunday VIP € 47,50
- Weekend VIP € 87,50
- Weekend VIP + Camping (FRI+SAT+SUN) € 112,50

Drink & Food Coins

Een ticket voor Drink & Food Coins heeft een waarde van 8 of 16 munten. Deze zijn in de voorverkoop voordeliger dan op het festival en kun je op het festival bij de entree laten scannen waarna je direct de munten uitgekeerd krijgt. Coins bestellen kon tot 11 mei.

Paylogic account

De tickets worden verkocht via Paylogic. Indien je al een Paylogic account hebt controleer dan ruim van tevoren je wachtwoord en instellingen voor de zekerheid op http://www.paylogic.nl/login. Heb je nog geen account? Dan kun je je registeren tijdens de verkoop. Van tevoren registreren is niet mogelijk.

Virtuele wachtrij
Net als vorig jaar past Paylogic een virtuele wachtrij toe. Je komt hierin terecht wanneer veel mensen tegelijk op de ticketpagina komen. De wachtrij onthoudt wanneer je op de site bent gekomen en geeft aan hoelang het duurt voordat je op de bestelpagina komt. Wanneer je op F5 (refresh) drukt sluit je automatisch achteraan in de rij en wordt je kans op tickets kleiner.

OPGELET: De wachtrij wil niet zeggen dat je gegarandeerd een ticket kunt kopen. Je bent pas zeker van een ticket als je de bestelmodule hebt afgerond. Tip: Update je webbrowser naar de nieuwste versie.

Error bij betaling
In geval van een error bij betaling dien je te klikken op de terug/back knop in het boekingsproces. Klik niet op de terug knop van je browser, want dan kan het zijn dat je het bestelvenster verlaat en weer achteraan in de rij aansluit.

Maximum aantal tickets
Je kunt per transactie maximaal 5 tickets bestellen. Wanneer je er meer besteld op 1 naam, heb je kans dat deze ongeldig gemaakt geworden.

Doorverkopen
Je mag een ticket niet verkopen met als doel daar winst op te maken. Je mag uiteraard wel een ticket voor je vrienden bestellen en deze voor dezelfde prijs verkopen. Wanneer je tickets voor meer doorverkoopt worden ze mogelijk geannuleerd.

Vragen over bestellingen
Voor vragen over je ticketbestelligen kun je contact opnemen met Paylogic via clientsupport@paylogic.com of door te bellen met 0900-6606606 (45c/m)

Intents Festival Community


bustravel

Ga met de bus naar intents festival

tickets

koop veilig je tickets online

camping

geniet 3 nachten op onze camping

merchandise

bestel online intents merchandise