Intents Festival – Laatste info

For English, click here

Hooggeëerd publiek. Komt dat zien! komt dat zien! Dit weekend opent het meest bizarre circus dat je ooit hebt aanschouwd haar poorten. Uit alle windstreken komen bezoekers naar Oisterwijk voor een weekend vol waanzinnige stunts, muzikale hoogstandjes, adembenemende acts en een overweldigende show.
Het belooft een fantastisch en grandioos spektakel te worden.

Intents Festival – Circus of Insanity

Alle dagen uitverkocht
Inmiddels is de zondag ook uitverkocht en is Intents Festival – Circus of Insanity alle dagen uitverkocht!

Merchandise
Zorg dat je een Intents outfit bemachtigt om geheel in stijl naar Intents Festival te gaan. Van kleding tot brillen en waaiers tot vlaggen, je haalt het allemaal in de webshop. Hier kun je tot dinsdag 23 mei,16.00 u bestellen. Daarna kun je alleen nog maar terecht op het festivalterrein.

Twee VIP decks
Bij de mainstage vind je niet één maar twee VIP decks. Je kunt nu ook aan de andere kant van de stage losgaan als VIP op een verhoogd deck met bar en eigen toiletten.

Anthem
Digital Punk & Adaro hebben een knaller van een anthem gemaakt; ‘Circus of Insanity’. Deze moet je straks van begin tot eind mee kunnen schreeuwen dus beluister hem op Spotify en bekijk de Youtube video

Hij is verkrijgbaar op iTunes en Hardstyle.com.

Vragen? Stuur een berichtje / Digitaal infopunt
Heb je nog vragen stuur een bericht via Facebook. Tijdens het festival (vanaf vrijdag t/m maandag kun je ook via appje sturen naar 06-57258648.

Personaliseren
Het is van belang dat je tickets op naam worden gezet van de personen die het festival komen bezoeken. Na het aanschaffen van je ticket(s) ontvang je een e-mail van onze ticketpartner “Paylogic” waarin gevraagd wordt naar de persoonlijke informatie van de persoon die het festival wil bezoeken. Dit is nodig om illegale handel in tickets tegen te gaan. Na het doorlopen van dit proces worden de tickets per e-mail toegestuurd. Het personaliseren van de tickets kan tot woensdag 24 mei 2017 – 20:00 uur. Hierna is het niet meer mogelijk om de tickets in bezit te krijgen, dus wacht niet te lang met het aanvragen van uw tickets. Wanneer tickets eenmaal op naam zijn gezet kan dit alleen nog maar gewijzigd worden tegen betaling van een extra fee van 2,50 euro. Het wijzigen van de naam kan tot vrijdag 26 mei 2017, 08.00u. Daarna is het niet meer mogelijk om namen te wijzigen.

Algemene info, route en parkeren
Intents Festival wordt georganiseerd op Sportpark d’n Donk, Sportlaan 10, 5062 JK Oisterwijk. 

Adres voor navigatie
Parkeren: Scheerman, Moergestel,
Kiss & Ride: Moergestelseweg 36, Oisterwijk
Taxi’s: Moergestelseweg 36, Oisterwijk
Charterbussen: Oisterwijksebaan 3, Oisterwijk
IntentsCity Camping: Oisterwijksebaan 3, Oisterwijk 

Volg bij nadering van het festivalterrein de gele Intents Festival verkeersborden. 

Gratis pendelbussen vanaf NS station Oisterwijk
Op zaterdag en zondag zullen de gehele dag pendelbussen op en neer rijden tussen NS station Oisterwijk en het festivalterrein. Met deze pendelbussen ben je binnen 5 minuten op het festivalterrein. Let op! Om 23:30 uur rijdt de laatste bus terug naar station Oisterwijk.

Bekijk alle handige festival info via deze link: http://www.intentsfestival.nl/festival-info

Social Media
Plaats je een bericht over Intents Festival op Facebook, Twitter, Instagram, enz? Gebruik dan de hashtag #intentsfestival

Timetable
Het grote puzzelen kan beginnen want de timetable is compleet! Zorg ervoor dat je jouw favoriete artiest niet mist

Klik hier en bekijk de zaterdag timetable >>
Klik hier en bekijk de zondag timetable >>

Tickets en legitimatie meenemen
Vergeet niet je e-tickets mee te nemen. Heb je een weekend-ticket? Zorg dan dat je deze iedere dag bij je hebt. Daarnaast is het voor iedereen verplicht om een geldig legitimatiebewijs te tonen bij de entree. Dit mag geen kopie zijn. Geaccepteerde legitimatiebewijzen zijn: paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.

Bus-organisatoren
Organiseer jij een busreis naar Intents Festival? En heb je de bus nog niet aangemeld? Meld je dan snel aan zodat je de juiste route-instructies krijgt met uit- en opstapplaatsen. Dit kan via: http://www.intentsfestival.nl/aanmelding-bus-intents-festival

Huisregels en algemene voorwaarden
Om voor iedereen een gezellig festival te organiseren zijn er huisregels en algemene voorwaarden opgesteld.
De huisregels kun je hier lezen >>

Pinnen
Op het festivalterrein kun je coins (munten) met pin betalen. Wij raden je echter wel aan om altijd voldoende cash geld mee te nemen. Wie coins in de voorverkoop heeft gekocht, kan de e-tickets omwisselen bij de e-coins kassa’s die direct na binnenkomst bij de entree te vinden zijn.

Coin-automaten
Dit jaar zijn er weer diverse muntautomaten verspreid over het terrein. Hierdoor kun je op nog meer plaatsen munten kopen. Bij de muntautomaten kun je alleen betalen met je pinpas.

Ook staat er en muntautomaat op het VIP-deck en eentje in Café – de Kroeg. Mocht het bij één muntkassa of muntautomaat druk zijn, ben dan slim en kijk even verder. Op de floorplan (area map) kun je zien waar de andere coin-kassa’s en coin- automaten staan.

Ps. We hebben weer special edition coins met artiesten erop die tegelijk worden verkocht met de normale coins.

Celebrate Safe
Feesten tijdens Intents Festival doen we veilig. Bij de Celebrate Safe stand van Unity kun je terecht met vragen over alcohol en middelengebruik. Hier geven ze je graag tips en uitleg geeft.

Drugsbeleid
Houd er rekening mee dat er een strikt zerotolerance beleid wordt gevoerd voor het gebruik van verdovende en geestverruimende middelen (xtc en dergelijke). Er vinden hierop controles plaats bij de ingang en op het festivalterrein.

EHBO
Voel jij je niet helemaal lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je denkt dat iemand te veel drugs/alcohol heeft gebruikt, raadpleeg dan iemand van de organisatie, security of EHBO. Kijk ook op celebratesafe.nl.

Earplugs (I love my ears)
Het is slim om tijdens het festival oordoppen te dragen. Heb je die nog niet dan is het verstandig ze aan te schaffen. Op het festival zijn oordoppen verkrijgbaar bij de lockers en bij de merchandise.

Vergeet niet om je oren ook af en toe rust te gunnen en ga niet te dicht bij de speakers staan. Zo kun je genieten van de muziek zonder daar later last van te krijgen. Kijk op ilovemyears.nl voor meer informatie.

Lockers (kluisjes)
Er zijn voldoende lockers aanwezig om je eigendommen in op te bergen. De lockers kosten € 7,- voor 1 dag en 10 euro + 5 euro borg voor een weekend om te huren. Deze borg krijg je na het retourneren van je sleutel weer terug.

Wederom zijn er op Intents Festival lockers met pincodes. Zorg dat je je locker goed afsluit en je code niet verliest. Bij deze lockers betaal je geen borg.

Floorplan & Timetable
Er worden floorplan- en timetableboekjes uitgedeeld bij de ingang.

Toiletten
Er zijn voldoende toiletten aanwezig op het terrein waarvan je gratis gebruik kunt maken. Wildplassen is dan ook ten strengste verboden. Bij de meeste toiletten waar freshpoints aanwezig zijn kun je gratis gebruik maken van verzorgingsproducten.

Foto & video
Iedereen mag zijn fototoestel of videocamera mee naar binnen nemen. Maak en deel veel mooie foto’s en filmpjes, maar vergeet ook niet om te feesten! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lost & Found
Ben je iets kwijt of heb je iets gevonden? Dan kun je het bij de lockers afgeven of daar kijken of het gevonden is. Ook kun je via het WhatsApp (06-57258648) nummer contact opnemen voor gevonden voorwerpen.

Merchandise
Er zijn diverse merchandise stands verspreid over het terrein aanwezig. Ook vind je op het terrein een grote Official Intents Festival merchandise stand.

Hairdressers
Bij de kapperstent van Koko gaan ze je haar dit jaar op een unieke manier stylen met spray-art. Loop even langs bij de festival hairdressers van Koko kappers op het festivalterrein voor een toffe festival-styling. Als je geluk hebt kun je op zaterdag vanaf ongeveer 15.00 u tot 19.00 u je haar laten doen door niemand minder dan Padaro de vader van Dj Adaro. Maar houd er rekening mee dat het druk zal zijn wanneer hij zijn kunsten gaat vertonen.

Zonnebrand
Bescherm jezelf goed tegen de zon door jezelf in te smeren met zonnebrand, een hoofddeksel te dragen en geregeld een schaduwplek op te zoeken. Het is toegestaan om zonnebrand mee te nemen in een flesje of tube. Spuitbussen en sprays zijn niet toegestaan. Op het festivalterrein wordt ook speciale Intents Festival zonnebrand verkocht. Voor slechts 1 coin kun je zonnebrand halen waar je de hele dag mee vooruit kunt.

Mindervaliden
Het festivalterrein is toegankelijk voor bezoekers met rolstoelen. Echter betreft het een outdoor festival en zal niet alles even goed te bereiken zijn met de rolstoel.

Bij de EHBO zijn mindervaliden toiletten beschikbaar.

Wij wensen je een fantastisch en onvergetelijk Intents Festival weekend toe!